Στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα με το “Ναρτούρα”

0

Το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “ΝΑΡΤΟΥΡΑ” διοργανώνει για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, μονοήμερη εκδρομή στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, στις Βάσσες Φιγαλείας και στην Ανδρίτσαινα.

Ο ξεναγός, Σταύρος Πετρόπουλος, κάνει ξενάγηση στα ελληνικά και αγγλικά, τόσο στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, που είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους ναούς της αρχαιότητας, όσο και στην Ανδρίτσαινα, με τις μοναδικές φυσικές της ομορφιές και τα αξιοθέατα.

Αναλυτικότερα:

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί, από το Φούρνο Μπαλαχτάρη, στον κεντρικό δρόμο της Στούπας.

Εάν υπάρξουν άτομα των γύρω χωριών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επίσκεψη, θα ανακοινωθούν οι επιπλέον ακριβείς ώρες και τα σημεία αναχώρησης, για την καλύτερη διευκόλυνσή τους. Το λεωφορείο θα κάνει στάση και στην Καλαμάτα, εάν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

Στην Καλαμάτα, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας πληρώνοντας το αντίτιμο των 25 ευρώ, στο γραφιστικό γραφείο του Σπύρου Κούτρα, Jump2 Graphic Designs (Κοραή 5 πίσω από τα ιατρεία του ΙΚΑ). Τηλ.: 2721069364 & 6946322648. Ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής στη Στούπα, 20:00.

Τιμή εισιτηρίου για τη μεταφορά & τον ξεναγό: 25 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο: 3 ευρώ
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για συμμετοχή ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της Αντιπροέδρου του Σωματείου, Κατερίνας Γεωργιλέα, 27210-77425 και 6973392941.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.