Στον Αλ. Χαρίτση για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος- Μεθώνη

0

Τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση επισκέφθηκαν σήμερα (1/11/18) στο γραφείο του, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, και συζήτησαν για την πορεία υλοποίησης του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος- Μεθώνη.

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Καφαντάρης, εξέφρασε την αγωνία του για την καθυστέρηση που υπάρχει στην ολοκλήρωση των μελετών αυτού του αναπτυξιακού έργου και τόνισε: «Η καθυστέρηση που υπάρχει  για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη του τόπου, ενός τόπου με επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στο τουριστικό και μεταποιητικό τομέα. Πρέπει άμεσα να αξιοποιηθεί η χρηματοδότηση που έχει διασφαλιστεί, ώστε επιτέλους να ξεκινήσει αυτό το μεγάλο έργο. Πρέπει όλοι μαζί να τρέξουμε ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες που εκκρεμούν ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες».

Ταυτόσημη ήταν και η άποψη του Προέδρου Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρη Καραλή.

Ο Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης από την πλευρά του, ο οποίος ως Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης έχει διασφαλίσει μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων την χρηματοδότηση του δρόμου, επισήμανε ότι στηρίζει κάθε πρωτοβουλία ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να εξασφαλιστεί το συγκεκριμένο έργο που αφορά όλη την Μεσσηνία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.