Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ν. Πατσαρίνος και Αλ. Χαρίτσης

0

Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Καλαμάτας επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Πατσαρίνος και ο τεως υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Συνομίλησαν με τους υπαλλήλους για τα βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμισή της αλλά και με κόσμο που την επισκέπτεται σήμερα, καθώς χαρίζονται βιβλία που δεν χρησιμοποιούνται από τη βιβλιοθήκη.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Νικ. Πατσαρίνος και Αλ. Χαρίτσης με την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας Στέλλα Καρλαύτη – Σωφρονά

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε για τη βιβλιοθήκη 155.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για μία τριετία, επιπλέον της τακτικής κρατικής χρηματοδότησης. Χρηματοδότηση για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των υπηρεσιών και του περιβάλλοντος της βιβλιοθήκης, με την αγορά υπολογιστών και την αναβάθμιση του δικτύου μηχανοργάνωσης, την ανάπτυξη συστήματος ασφαλείας κ.ά., την αγορά βιβλιοθηκών και επίπλων αλλά και την αγορά καινούριων βιβλίων, τα οποία απέκτησε μετά από χρόνια, καθώς και 50 τόμους για τη μεσσηνιακή συλλογή που φιλοξενεί.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε το Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας, όπου συνομίλησε με τον διευθυντή αλλά και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που στεγάζονται εκεί.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.