Στην 9η θέση η Εθνική Ομάδα Μπριτζ παίδων στο Παγκόσμιο

0

ΟΙ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την 9η θέση κατέλαβε η Εθνική Ομάδα Μπριτζ παίδων (Under 16) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κίνα, ξεπερνώντας τους στόχους και τις προσδοκίες τους.

Με την ολοκλήρωση του Round Robin σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδος) για τις θέσεις 9-18 η Ομάδα μας πήρε στο νήμα την 1η θέση που σημαίνει ότι στην τελική κατάταξη βρίσκεται στην 9η θέση ανάμεσα σε 18 ομάδες.

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας (ΟΑΜΚ), στελεχώνει την συγκεκριμένη ομάδα με 3 αθλητές: Την Ναταλία Μάλλωση, τον Αιμιλιανό Μάλλωση και τον Μιχάλη Σούμπλη. Η Εθνική ομάδα αποτελείται επιπλέον από τους αθλητές Ιωάννη Φωτεινάκη, Ιάσωνα Παπασπύρου και Ιωάννη Βιρβιδάκη, ενώ η αποστολή συμπληρώνεται από τους Β. Βιρβιδάκη (προπονητής), Μ. Κορώνη (αρχηγός) και Ι. Λυγινού (αρχηγός αποστολής).

Η Εθνική Ομάδα μπριτζ παίδων (Under 16), που στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017, στην Σλοβακία, κατέκτησε επίσης την 9η θέση ανάμεσα σε 16 χώρες, συνέχισε τη διεθνή παρουσία της, φετινό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπριτζ Νέων, που πραγματοποιείται από 8 έως 18 Αυγούστου 2018 στην πόλη Wujiang της Κίνας.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται ήδη στην Κίνα και προετοιμάζεται για τους αγώνες που ξεκινούν την Πέμπτη. Με την συμμετοχή συνολικά 18 ομάδων στην κατηγορία U16 και με πολλές καλές ομάδες τόσο από Ευρώπη όσο και από ΗΠΑ και Κίνα

Η Εθνική μας ξεπέρασε τις προσδοκίες της στην Κίνα, καθώς σε σχετική ανακοίνωση πριν τους αγώνες, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της είχε θέσει «ως πρώτο στόχο την 12η θέση και βέβαια την συλλογή σημαντικών αγωνιστικών εμπειριών».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.