Στην Πελοπόννησο το συνέδριο Γερμανών επιχειρηματιών τουρισμού

0

Το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου των Γερμανών επιχειρηματιών του τουρισμού για το 2019 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την πρόταση-πρόσκληση είχε θέσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης το Μάρτιο, στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB Berlin κατά τη συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Συνδέσμου Dirk Inger (Δείτε εδώ).

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή κατά τη συνάντηση του κ. Inger με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά λίγες μέρες πριν. Για τη λήψη της απόφασης συνεκτιμήθηκαν οι σχέσεις που διατηρεί η Πελοπόννησος με τη Γερμανία, το ιδιαίτερα δυναμικό και ποιοτικό προφίλ του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, η εμπειρία της περιφερειακής αρχής στη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων, όπως η διοργάνωση του συνεδρίου των Βρετανών tour operator (ABTA), αλλά και οι σημαντικές επενδυτικές προοπτικές της Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, καθώς, όπως είπε «τολμάμε, θέτουμε φιλόδοξους στόχους και τους πετυχαίνουμε. Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στο διεθνές περιβάλλον και προσελκύουμε σημαντικά γεγονότα εθνικής πολιτικής σημασίας. Το συνέδριο του DRV είναι βέβαιο ότι θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και της Ελλάδας, ιδίως σε συσχετισμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Μεσογείου».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.