Σκότωσε 39χρονο μέσα στο κατάστημά του στην Κυπαρισσία

0

Ένας 39χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”, στην Κυπαρισσία, έχασε τη ζωή του, όταν πυροβολήθηκε μέσα σε αυτό, σήμερα (7/4/2021), στις 12 το μεσημέρι, από έναν 72χρονο.

Ο 39χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, τελικά κατέληξε. Ο δράστης εξάλλου, λίγο μετά την πράξη του παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί λογομαχία μεταξύ του δράστη και του θύματος (λόγω διαφωνίας που αφορούσε κάποιο λογαριασμό).  Μετά από αυτό ο 72χρονος αποχώρησε από το κατάστημα για να επιστρέψει λίγο αργότερα οπλισμένος και να πυροβολήσει τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα, με το τραγικό επακόλουθο.

Η εταιρεία “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” σε ανακοίνωσή της για το τραγικό συμβάν αναφέρει τα εξής:.

“Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.