Σε 5 σχολεία της Καλαμάτας ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος

0

Σχολεία της Καλαμάτας (22ο Δημοτικό Σχολείο, 4ο και 6o Λύκειο, 4ο ΕΠΑΛ και Εκπαιδευτήρια Μπουγά) επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος, σήμερα (Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019), το πρωί, κατά την τελετή του αγιασμού και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, στην περιοχή των Γιαννιτσανίκων, ο δήμαρχος, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε «η νέα σχολική χρονιά να είναι καλή, δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες, αλλά να είναι και ευχάριστη για εσάς», ενώ προέτρεψε τα παιδιά «να ακούτε τους γονείς σας. Να εμπιστεύεστε τους δασκάλους σας. Να μας μάθετε και εμάς να κρατάμε την πόλη μας καθαρή, να κάνουμε ανακύκλωση. Να φροντίζετε και να αγαπάτε το σχολείο σας».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες στο προαύλιο του 22ου Δ.Σ. στα Γιαννιτσάνικα

Ο κ. Βασιλόπουλος διαβεβαίωσε τους δασκάλους και τους γονείς πως η πόρτα του γραφείου του ιδίου και των συνεργατών του θα είναι ανοιχτή για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στα σχολεία.

Μαθητές και μαθητριες στο προαύλιο του 4oυ Λυκείου Καλαμάτας κατά την τέλεση του Αγιασμού

Στο 4ο Λύκειο Καλαμάτας, μετά το πέρας του αγιασμού, τον οποίον τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από κληρικούς, ο κ. Βασιλόπουλος ευχήθηκε στις μαθήτριες και τους μαθητές «η νέα σχολική χρονιά να είναι καλή, δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες», ενώ πρόσθεσε: «Συμβουλευτείτε τους γονείς σας. Αυτοί θέλουν το καλό σας περισσότερο από τον καθένα. Εμπιστευτείτε τους καθηγητές σας, αυτοί ξέρουν και θέλουν να σας κατευθύνουν σωστά. Να γίνετε χρήσιμοι άνθρωποι για εμάς για την κοινωνία μας. Να κάνετε καλύτερο τον κόσμο».

Στο 6ο Λύκειο Καλαμάτας

Επίσης, ο Δήμαρχος παρέστη στην τελετή αγιασμού στο 4ο ΕΠΑΛ και στο 6ο Γενικό Λύκειο, καθώς και στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, όπου απηύθυνε χαιρετισμούς, εκφράζοντας ευχές προς τα παιδιά, τους διδάσκοντες, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες με την ευκαιρία ενάρξεως της σχολικής χρονιάς 2019 – 2020 και διαβεβαιώνοντας για τη μέριμνα του Δήμου στα θέματα αρμοδιότητάς του για τα σχολεία.

Στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά
μοιραστειτε το:

Comments are closed.