Σε σχολεία της Μεσσήνης ο δήμαρχος Γ. Αθανασόπουλος

0

Σε σχολεία του Δήμου Μεσσήνης παραβρέθηκε σήμερα Τετάρτη (11/9/19) το πρωί για τον καθιερωμένο αγιασμό ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος παρέστη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Γυμνάσιο και στο συγκρότημα του 1ου ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Μεσσήνης και ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Κατά τον χαιρετισμό του στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ο Δήμαρχος Μεσσήνης εξέφρασε τη συγκίνηση και τη χαρά του που βρέθηκε ξανά στο δικό του σχολείο από όπου έχει τις ωραιότερες αναμνήσεις και κάλεσε όλα τα παιδιά να απολαύσουν την φοίτησή τους και να είναι χαρούμενα. Στη συνέχεια σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή τις επόμενες μέρες θα προμηθεύσει το σχολείο με μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Μεσσήνης θα βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να δώσει λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Στον σύντομο χαιρετισμό του στο 1ο Γυμνάσιο ο κ. Αθανασόπουλος ευχήθηκε στους μαθητές να βάζουν στόχους και να επικεντρωθούν σε αυτούς, ενώ πρόσθεσε ότι η Δημοτική Αρχή τις επόμενες μέρες θα εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη του σχολείου με λογοτεχνικά βιβλία για να ενισχύσει το κίνητρο στην ανάγνωση και μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ για τις αθλητικές τους δραστηριότητες, ώστε να αξιοποιούν θετικά τον ελεύθερο χρόνο τους.  

Τέλος, μιλώντας στο ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ ο Δήμαρχος Μεσσήνης απευθυνόμενος σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα σε αυτούς που φέτος πηγαίνουν στην Γ΄ Λυκείου ευχήθηκε να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη και υπομονή και να ακολουθήσουν πιστά το όραμά τους για την ευόδωση των στόχων τους. Όπως υπογράμμισε, όσοι εργαστούν μεθοδικά και οργανωμένα θα απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή θέλει τα παιδιά να φοιτούν σε ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον και θα είναι αρωγός σε ό,τι χρειαστούν.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.