Σε πρόγραμμα το φιλιατρινό φράγμα

0

Τα έργα των δικτύων άρδευσης του Φιλιατρινού φράγματος, της Τάκας, και των Φιχτίων, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χαράλαμπου Κασίμη για την ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 σημαντικών διεκδικήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Μετά από σκληρή και υπεύθυνη δουλειά, αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε πετύχαμε να εντάξουμε στο ΠΑΑ 2014 – 2020 τα έργα των δικτύων της Τάκας, του Φιλιατρινού φράγματος και των Φιχτίων, συνεπείς απέναντι στις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε «θέσαμε ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Πελοποννήσου την αγροτική οικονομία και ε τις πράξεις μας δείχνουμε το πόσο σωστά υπηρετούμε την πολιτική μας αυτή».

Ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης για το Μέτρο 16 «Συνεργασία» του ΠΑΑ 2014 – 2020 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, χαρακτήρισε επίσης θετική εξέλιξη την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος του φράγματος του Ασωπού εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα.

Η υλοποίηση των έργων αυτών επιβεβαιώνει την τήρηση την υλοποίησης των εξαγγελιών της Κυβέρνησης κατά το πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.