Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης εκ νέου ο Δήμος Πύλου – Νέστορος

0
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ “ΖΟΡΜΠΑ”

Αποφασίστηκε η εκ νέου κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλου – Νέστορος, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει λόγω των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων από τον κυκλώνα «Ζορμπά».

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νικόλαο Χαρδαλιάς, μετά από ενέργειες του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, ικανοποίησε το αίτημα τους για την εκ νέου κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, η οποία είχε λήξει στις 30−06−2019.

«Η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε κάνει καμία ενέργεια επ΄ αυτού!», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πύλου – Νέστορος, με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα να εκφράζει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη σημειώνοντας:

«Με την απόφαση αυτή θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν όλα τα έργα που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Εκφράζουμε ολόψυχα τις θερμές μας ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαο Χαρδαλιά για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.