Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια για τη μεταφορά μαθητών

0

Σύσκεψη, ενόψει της αυριανής έναρξης της σχολικής χρονιάς, για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κύριων μεταφορέων και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφερειακής αρχής, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε την αδιαπραγμάτευτη θέση του για την προστασία του δημόσιου αγαθού της σχολικής μεταφοράς, η οποία θα πρέπει να αφορά όλους τους ωφελούμενους μαθητές και να διασφαλίζει την ασφαλή και τη συνεπή μεταφορά τους.

Ζήτησε επίσης ο κ. Τατούλης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να ενημερώσουν τους αναδόχους για την απόλυτη τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την προετοιμασία και την ετοιμότητά τους.

Αναφορικά με ενδεχόμενο πρόβλημα σε ότι αφορά τη σχολική μεταφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έδωσε εντολή στις υπηρεσίες να είναι σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου, αξιοποιώντας την κείμενη νομοθεσία, να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.