Σε εξέλιξη η ολοκλήρωση πεζοδρόμησης της Ιατροπούλου

0

«Το έργο προχωράει κανονικά. Προφανώς δημιουργούμε ένα πρόβλημα στους περιοίκους και τους επαγγελματίες και ζητούμε την κατανόησή τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, για τις υπό εξέλιξη εργασίες στην οδό Ιατροπούλου, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησής της, από οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος», μετά την εκεί επίσκεψή του, σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, ενημερώθηκε από τον εργολάβο, ενώ συνομίλησε και με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σε δήλωσή του ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε: «Το έργο της ανάπλασης της οδού Ιατροπούλου το παρακολουθούμε στενά, είτε έχει να κάνει με τη λειτουργία καθημερινά επιχειρήσεων που εδρεύουν εκεί, αλλά περισσότερο των συμπολιτών μας που μένουν στην περιοχή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην υπάρξει καθυστέρηση. Υπάρχει το θέμα με τη Χρυσάνθου Παγώνη που έχει κλείσει ο δρόμος και υπήρξαν πιέσεις ώστε από τις δέκα ημέρες που ζήτησε ο εργολάβος η παρέμβαση να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, ώστε να αποδοθεί και πάλι η οδός στην κυκλοφορία, καθώς εξυπηρετεί σημαντικά. Η ενημέρωση είναι ότι το έργο προχωράει κανονικά. Προφανώς δημιουργούμε ένα πρόβλημα στους περιοίκους και τους επαγγελματίες και ζητούμε την κατανόησή τους, ωστόσο θα τους αποζημιώσουμε με το πολύ καλό έργο που υλοποιείται και θα αναβαθμίσει την περιοχή».

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ

Εξάλλου αυτοψία που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στις εργασίες –που βαίνουν προς ολοκλήρωση- διαπλάτυνσης της οδού Χρυσανθέμων, στο τμήμα της, μεταξύ των οδών Ελαίας και Ηρώων Πολυτεχνείου (στο Lidl), ώστε να αποκτήσει το πλήρες πλάτος της.

Αμέσως μετά ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε:
«Οι διανοίξεις και κατασκευές οδών συνεχίζονται. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ζήτημα αυτό και μία από τις οδούς που σύντομα τα έργα ολοκληρώνονται είναι επί της Χρυσανθέμων στο σημείο εισόδου – εξόδου της Νέας Εισόδου της πόλης. Τις επόμενες μέρες έχω την ενημέρωση ότι θα είναι έτοιμο να δοθεί στην κυκλοφορία».

Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ

Ακόμα, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στο υπό ανέγερση Δημοτικό Κατάστημα Ασπροχώματος και ενημερώθηκε για την πορεία κατασκευής του.

Πρόκειται για ένα κτήριο που θα αποτελέσει το διοικητικό κέντρο της Κοινότητας, ενώ θα στεγάσει και πολιτιστικές δράσεις.

«Το έργο προχωράει κανονικά, καθώς ξεπεράστηκαν προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους προηγούμενους μήνες», σημείωσε σε δήλωσή του, ο κ. Βασιλόπουλος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.