Σεμινάριο για επιχειρησιακά θέματα ξενοδοχειακών μονάδων

0

Επιμορφωτικό (8ωρο αυτοχρηματοδοτούμενο) σεμινάριο με τίτλο «Ο προϋπολογισμός του ξενοδοχείου – Επιχειρησιακά θέματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή (14 – 15 Μαρτίου 2019), τις ώρες από τις 5 το απόγευμα, έως τις 9 το βράδυ.

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου(ΕτΑΠ) στην Καλαμάτα (οδός Ηροδότου 6 & Κανάρη), αφορά στελέχη, προϊσταμένους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων, ανεξαρτήτου μεγέθους και είναι ένα πρακτικό εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση, διοίκηση και υποστήριξη μιας τουριστικής επιχείρησης.

Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Καμπούρης Δημήτριος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος και CEO Συμβουλευτικής, Εταιρείας με έδρα την Αθήνα που παρέχει χρηματοοικονομική υποστήριξη, προγραμματισμό και έλεγχο.

Το κόστος του σεμιναρίου έχει καθοριστεί στα 70€/άτομο και διαμορφώνεται σε 55€/άτομο αν πρόκειται για περισσότερες από μια συμμετοχές από την ίδια επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕτΑΠ τηλ. 27210 24174, e-mail: kek@etappeloponnisos.gr και στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας τηλ. 27210 62212 και e-mail: info@mcci.gr

Το σεμινάριο διοργανώνει η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου(ΕτΑΠ) Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας και το Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων «Μαγική Μεσσηνία» στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και της ενδυνάμωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ(ΕΤΑΠ)

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕτΑΠ) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ιδρύθηκε το 1998 με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και με σκοπό να στηρίξει την επιχειρηματικότητα της Μεσσηνίας και την εξωστρέφεια μέσω της διασύνδεσης των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου και της Δ. Ελλάδας και της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Καλαμάτα. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο του Επιμελητηρίου (πρώην Σχολές Παπαφλέσσα) και διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργασιακό περιβάλλον που πληροί όλες τις προδιαγραφές και τα διεθνή standards. Όλες οι αίθουσες είναι εργονομικά επιπλωμένες, κλιματιζόμενες και εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μέσα -Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, πρόσβαση στο Internet, Video projector, Video-TV, Flip Charts, Οθόνες προβολής κλπ.

Το στελεχιακό της δυναμικό αποτελούν επιστήμονες με υψηλή θεωρητική κατάρτιση και ειδικές σπουδές, αλλά και πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.