Π. Τατούλης: Πολύτιμα τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος και της Τάκας

0

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την ανακοίνωση δύο σημαντικών έργων του πρωτογενή τομέα, των αρδευτικών δικτύων του Φιλιατρινού Φράγματος, με 44 εκατομμύρια ευρώ και της Τάκας με 20 εκατομμύρια ευρώ.

«Πρόκειται για την υλοποίηση της συμφωνίας στην οποία είχαμε καταλήξει με τον Πρωθυπουργό της χώρας κατά τη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο, ώστε να καταστήσουμε λειτουργικά δύο πολύ μεγάλες υποδομές και να τις αποδώσουμε στους δικαιούχους, τους αγρότες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Συνεχίζοντας είπε οτι «δε σταματήσαμε να διεκδικούμε και να δουλεύουμε σκληρά για αυτά τα έργα, ώστε να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες. Θέσαμε ψηλά στο πολιτικό μας πρόγραμμα την αγροτική οικονομία και με τις πράξεις μας αποδεικνύουμε την πολιτική μας συνέπεια και αξιοπιστία. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα η συνεργασία των υπηρεσιών μας με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπήρξε στενή και διαρκής».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.