Π. Τατούλης: Απόλυτη δικαίωση η απαλλακτική απόφαση

0

«Η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης αποτελεί για εμένα και την παράταξη μου απόλυτη δικαίωση», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρ. περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση, μετά τη μήνυση του τέως Αντιπεριφερειάρχη και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά εναντίον.

«Η δήλωση μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 24.09.2018, ότι πρ. Αντιπεριφερειάρχης ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε εκ μέρους Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης “μαύρο πολιτικό χρήμα”, αποδείχθηκε απολύτως αληθής και για το λόγο αυτό το Δικαστήριο οδηγήθηκε στην απαλλακτική του κρίση», σημειώνει ο κ. Τατούλης στη δήλωσή του.

Φωτογραφία απο ανάρτηση της περιφερειακής συμβούλου Ντίνας Νικολάκου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με τον Πέτρο Τατούλη, έξω απο τα δικαστήρια της Τρίπολης, μετά την αθώωσή του στη μήνυση του τέως Αντιπεριφερειάρχη και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά εναντίον

Η σχετική δήλωση του κ. Τατούλη αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης αποτελεί για εμένα και την παράταξη μου απόλυτη δικαίωση.

Η μήνυση του τέως Αντιπεριφερειάρχη και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Περικλή Μαντά εναντίον μου, εντάσσεται σε μια «σκευωρία» πολιτικών προσώπων και Μ.Μ.Ε. που ξεκίνησε το 2018 με μοναδικό στόχο την ήττα της “Νέας Πελοποννήσου” στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και την πολιτική και προσωπική εξόντωση τη δική μου και των συνεργατών μου.

Η δήλωση μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 24.09.2018, ότι πρ. Αντιπεριφερειάρχης ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε εκ μέρους Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης “μαύρο πολιτικό χρήμα”, αποδείχθηκε απολύτως αληθής και για το λόγο αυτό το Δικαστήριο οδηγήθηκε στην απαλλακτική του κρίση.

Είμαστε όρθιοι και παρόντες να αποκαλύψουμε όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας, να πούμε στους πολίτες όλη την αλήθεια και να “βγάλουμε τις κουκούλες στο βρώμικο πολιτικό σύστημα”, που μολύνει την κοινωνία της Πελοποννήσου.

29.6.2020

Πέτρος Τατούλης
& “Νέα Πελοπόννησος”»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.