Πώς μεταβάλλεται η εκδήλωση “Για τη Γιώτα…”

0

«Αναβάλλουμε για αόριστο ακόμα χρόνο, το ραντεβού της Κυριακής 19 Ιουλίου για το αφιέρωμα στην αείμνηστη ποιήτρια Γιώτα Αργυροπούλου με τίτλο “Για τη Γιώτα..”, καθώς και την συμμετοχή μας στην εκδήλωση της Φιλαρμονικής Καλαμάτας με τίτλο “Οι στίχοι αυτοί”, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευής 24 Ιουλίου».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοργανώτριας “Καλλίεργον”, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Οι παραπάνω αναβολές των δράσεων οφείλονται στα έκτακτα μέτρα, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση, για τη διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας και που αφορούν στην απαγόρευση δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων, τοπικού ή μη χαρακτήρα, από ιδιωτικούς ή μη φορείς, που ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020.

Προσαρμόζουμε λοιπόν και πάλι τη δράση “Ποιητικοί Δρόμοι” στα νέα δεδομένα και συνεχίζουμε την περιπλάνησή της στα σταυροδρόμια της τέχνης!».

Σε νεότερη ανακοίνωση της διοργανώτριας “Καλλίεργον” αναφέρονται τα εξής:

«To αφιέρωμα για τη Γιώτα Αργυροπούλου, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, αναπροσαρμόζεται και πραγματοποιείται ως εξής:

Αντί λοιπόν για το ραντεβού στο πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα (στη θέση του πατινάζ) την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 8 το βράδυ -το οποίο αναβάλλεται για αόριστο ακόμα χρόνο στο μέλλον- το αφιέρωμα στην αείμνηστη ποιήτρια Γιώτα Αργυροπούλου θα γίνει με εναλλακτικό τρόπο. Θα έχει τη μορφή 24ωρου αφιερώματος με τον ίδιο πάντα τίτλο.

Από απόψε λοιπόν το βράδυ, ένα λεπτό μετά τις 12 που μπαίνει η καινούργια μέρα, έως και το βράδυ της Κυριακής στις 12, μπείτε στην εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/295734188310034/ και αναρτήστε ό,τι θέλετε σχετικό. Μπείτε και μοιραστείτε αναμνήσεις, σχόλια, εικόνες, βίντεο και οτιδήποτε άλλο γύρω από την προσωπικότητα και το έργο της αξέχαστης Γιώτας Αργυροπούλου. Μπορείτε επίσης να στέλνετε και στο e-mail: kalliergon.culture@gmail.com ή και μηνύματα inbox στη σελίδα της Kalliergon στο fb, τα οποία θα αναρτώνται εκεί από τους διαχειριστές της εκδήλωσης.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήστε μέρη του αφιερώματος και μέσω των αναρτήσεων στο κανάλι τους στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCc5zjqsUxIJ-gieVLtGFklQ, με ντοκουμέντα που αφήνουν ήδη στη διάθεση της “Καλλίεργον” φίλοι και συνεργάτες της Γιώτας, μέσω επεξεργασίας των διαχειριστών ως προς την παρουσίαση.

Η διοργανώτρια επιχείρηση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ελάτε μαζί -έστω κι από μακριά-, να χρωματίσουμε την Κυριακή αυτή με όλα τα χρώματα και να τα μετουσιώσουμε σε μια μνήμη άσβεστη Για τη Γιώτα… Τουλάχιστον, λύσεις υπάρχουν!”».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.