Πύλος: Ορκωμοσία των πρώτων 7 νεοδιορισθέντων στο Δήμο

0

Ορκίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, οι πρώτοι επτά επιτυχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018, οι οποίοι και θα στελεχώσουν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Δόμησης και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Θεόδωρου Βουγιούκα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βασιλείου Τσώνη και του Προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μισθοδοσίας, Διοικητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων Δημητρίου Αρβανίτη.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους και ευχόμενος καλή θητεία, πρόοδο και υγεία, δήλωσε: «Είναι υψίστης σημασίας για την ομαλή λειτουργία του Δήμου, η διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ όλων μας. Ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε πάντα ανοιχτοί στις απόψεις και τις προτάσεις σας, προκειμένου να υπάρχουν σωστές συνθήκες εργασίας και ασφάλειας».

Οι ειδικότητες των νέων υπαλλήλων αφορούν εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγους, οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η ορκωμοσία 22 επιπλέον υπαλλήλων, με αντικατάσταση 4 οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν το διορισμό τους.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.