Πύλος: Η αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες

0

Συνεδρίασε σήμερα στο Δημαρχείο Πύλου – Νέστορος, στην Πύλο, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, με αντικείμενο την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες, χιονοπτώσεις και παγετό, εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Στη σύσκεψη εντοπίστηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο και σχεδιάστηκε η αντιμετώπιση τους, ενώ παράλληλα έγινε αναφορά στο ρόλο του κάθε φορέα και στο βαθμό ετοιμότητας του, σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου άσκηση ετοιμότητας, με την συμμετοχή όλων των φορέων και με σενάριο την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων. Στην συνεδρίαση προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος και παραβρέθηκαν ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Τζαβάρας, οι υποδιοικητές των Π.Υ Καλαμάτας και Γαργαλιάνων, η προϊσταμένη του Π.Κ. Πύλου, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Πύλου, ο Λιμενάρχης Πύλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος αφού διαπίστωσε την ετοιμότητα των αρμοδίων υπηρεσιών, ευχαρίστησε όλους για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και ευχήθηκε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.