Πύλος: Εγκαινίασαν βρεφονηπιακό χωρίς άδεια και ρεύμα!

0

Δεν έχει συνδεθεί με τη ΔΕΗ και ως εκ τούτου στερείται ρεύματος, καθώς εκκρεμεί και η έκδοση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας του, το κτίριο του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού Πύλου που εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο Δημ. Καφαντάρη τη Δευτέρα 12/08/19 -παρόντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου- καθώς δεν μπόρεσε να παραστεί ο πρ. Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο οποίος είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί από τον Δήμο να κόψει αυτός την κορδέλα των εγκαινίων.

Από τα εγκαίνια του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού Πύλου τη Δευτέρα 12/9/19

Το γεγονός «ανακαλύφθηκε» σήμερα το πρωί όταν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Πύλου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαρία Σταυροπούλου, τον Προϊστάμενο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Τζιβίσκο, τον Προϊστάμενο στο τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνο Βέργο, τη Διευθύντρια Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστασία Γιαλλελή, καθώς και την Προϊσταμένη Παιδικών Σταθμών Βάλια Νικολούδη.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε η αδυναμία λειτουργίας του Σταθμού, λόγω της μη ρευματοδότησής του, ενώ ήδη εκκρεμεί η έκδοση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας.

Η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της Πύλου θα ξεκινήσει στο υπάρχον κτήριο στις 11/9/2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Προϊσταμένη Βάλια Νικολούδη και στο τηλέφωνο 2723301928.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.