Πρόταση συζήτησης στο ΠεΣυ για τις καταστροφές

0

Τη «Συζήτηση για τα προβλήματα και τις καταστροφές από τις τελευταίες καιρικές συνθήκες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», πρότειναν να συζητηθεί στη σημερινή (30/1/19) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προ Ημερήσιας Διάταξης με αίτημά τους προς τον Πρόεδρο του Σώματος Ηλία Στρατηγάκο, 4 σύμβουλοι.

Η σχετική πρόταση έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Για ακόμη μια  φορά δοκιμάστηκε η Περιφέρεια από τις καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών με σοβαρά προβλήματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν ζημιές στη γεωργική παραγωγή, σε εξοπλισμό ακόμη και σε κατοικίες. Σοβαρότατα προβλήματα έχουν προκύψει σε αρκετά σημεία στο οδικό δίκτυο (Μεγαλόπολη-Κυνουρία, κλπ) με σοβαρότερα τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο Καλαμάτα – Σπάρτη και τη σύνδεση του με τα γειτονικά χωριά καθώς και στο «γνωστό σημείο» των Βουτιάνων στο οδικό δίκτυο Τρίπολης – Σπάρτης.

Ως Πε.Συ. ζητάμε να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για την καταγραφή των ζημιών, την λήψη μέτρων ανακούφισης των πληγέντων σε κατοικίες, επιχειρήσεις, αγροτική παραγωγή καθώς και την άμεση αποκατάσταση στις υποδομές (οδικό δίκτυο, κλπ)

ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ Γεώργιος, Περιφερειακός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την Ανατροπή»

και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Σαράντος (Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πελοποννήσου)

ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΣ Σταύρος (Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πελοποννήσου)

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος (Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος)

μοιραστειτε το:

Comments are closed.