Πρόταση για δημόσιο διάλογο επί των προγραμμάτων

0
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ”

Η παράταξη “Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” προτείνει να διεξαχθεί δημόσιος διάλογος επί θεματικών προγραμμάτων των συνδυασμών που διεκδικούν εκπροσώπηση στο δήμο Καλαμάτας, ενώπιον των πολιτών, ώστε να συγκριθούν οι προτάσεις που θα υποστηριχθούν δημόσια από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους εκπροσώπους της κάθε ομάδας.

Ήδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης “Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” «καλέσαμε όλους τους συνδυασμούς να μας δηλώσουν αν προτίθενται να συμμετάσχουν ώστε να γίνει μία πρώτη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των συνδυασμών για να καθοριστεί το πλαίσιο των δημοσίων διαλόγων».

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η κοινή γνώμη και οι απόψεις των πολιτών θα πρέπει να διαμορφώνονται μετά από προσεκτική ανάγνωση των προγραμμάτων και των προτάσεων των ομάδων που διεκδικούν το δήμο Καλαμάτας.

Πλέον, όλο το δημοτικό συμβούλιο και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν ενεργό ρόλο στη λήψη αποφάσεων που θα αφορούν το δήμο και το αύριο του τόπου μας. Γι’ αυτό το λόγο η Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ προτείνει να διεξαχθεί δημόσιος διάλογος επί των προτάσεων των ομάδων που διεκδικούν εκπροσώπηση στο δήμο Καλαμάτας, ενώπιον των πολιτών. Με αυτό τον τρόπο θα συγκριθούν οι προτάσεις που έχει κάθε ομάδα και θα υποστηριχθούν δημόσια από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Οι δημόσιοι διάλογοι προτείνουμε να γίνονται επί θεματικών των προγραμμάτων (π.χ. πολιτισμός, αθλητισμός, κοινωνική πρόνοια, τουρισμός, καινοτομία, νεολαία, κ.α.) και ομιλητές να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι της κάθε ομάδας.

Ως εκ τούτου, καλέσαμε όλους τους συνδυασμούς να μας δηλώσουν αν προτίθενται να συμμετάσχουν ώστε να γίνει μία πρώτη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των συνδυασμών για να καθοριστεί το πλαίσιο των δημοσίων διαλόγων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.