Η 24ωρη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων

0

Να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία, την Τετάρτη 14 Νοέμβρη, καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους με ανακοίνωσή του το Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ. Τη Δευτέρα, 12.11.2018, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης μαζί με μέλη του ΝΤ Μεσσηνίας θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σχετικά με τη απεργία

Σε σχετική ανακοίνωσή του Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ αναφέρει τα εξής:

Οι εργαζόμενοι να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, αύξηση αφορολόγητου στις 12000 €, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις δημοσιών οργανισμών, υπηρεσιών, αγαθών και περιουσίας.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία να ενημερώσουν τους εργαζομένους και να οργώσουν τους χώρους δουλειάς για την επιτυχία της απεργίας. Κλιμάκιο του Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ θα περιοδεύσει στους χώρους εργασίας τις επόμενες ημέρες γι’ αυτό το σκοπό.

Ταυτόχρονα, έκπληξη μας προκαλεί τόσο η στάση της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας το οποίο αρνήθηκε να πάρει απόφαση για απεργία στις 14/11 δίνοντάς της έτσι πανεργατικό χαρακτήρα, όσο και η απόφαση της ΓΣΕΕ για απεργία στις 28/11 –ενώ γνώριζε από τις 28/10 για την απεργία της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ και άλλων ΕΚ και ομοσπονδιών για απεργία στις 14/11- διασπώντας τον ενιαίο αγώνα των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και συσπειρωμένοι στα σωματεία τους να απεργήσουν και να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις τους.

Στις 14 Νοέμβρη παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Το λόγο έχουμε τώρα εμείς.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Γ. Φαββατάς

Ο Οργανωτικός Γραμματέας Δημήτριος Πράττης

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τη Δευτέρα, 12.11.2018, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης μαζί με μέλη του ΝΤ Μεσσηνίας θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σχετικά με τη απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη, 14.11.2018. Το ακριβές πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

  • 9:00: ΙΚΑ
  • 10:00: Δημαρχείο Καλαμάτας
  • 11:00: Νοσοκομείο Καλαμάτας
  • 12:30: Συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ
  • 13:00: Α/θμια, Β/θμια Εκπαίδευση και Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Την Τρίτη, 13.11.2018, ο Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Πετρόπουλος, και κλιμάκιο του ΝΤ Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ θα ενημερώσουν τους εργαζόμενους της Κυπαρισσίας ως εξής:

  • 9:00: Διεύθυνση Γεωργίας Π.Ε. Μεσσηνίας
  • 10:00: Νοσοκομείο Κυπαρισσίας
  • 11:30: Δήμος Τριφυλίας
  • 12:30: Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο
μοιραστειτε το:

Comments are closed.