Πρόσκληση Κοσμόπουλου σε Βασιλόπουλο για δημόσιο διάλογο

0

Θεωρώντας «τον δημόσιο ανοικτό διάλογο, στοιχείο δημοκρατίας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η παράταξη «Καλαμάτα Μπροστά» καλεί τον υποψήφιο δήμαρχο Θαν. Βασιλόπουλο σε δημόσιο διάλογο, με τον επικεφαλής της Βασίλη Κοσμόπουλο. «Ο πολίτης έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για τις θέσεις αυτών, οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο του, για το αξίωμα του δημάρχου», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Κοσμόπουλου και προσθέτει:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε, ότι μέχρι σήμερα ο κ. Βασιλόπουλος δεν έχει ανταποκριθεί στις προσκλήσεις τηλεοπτικών σταθμών. Απεναντίας χθες, εμφανίστηκε για λίγο σε τοπικό κανάλι, περιοριζόμενος σε μονόλογο. Μας δίνει, κατά συνέπεια, την εντύπωση, ότι αποφεύγει την αντιπαράθεση».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου 2019, που πρόκριναν για την αναμέτρηση σε δεύτερο γύρο τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Βασίλη Κοσμόπουλο και τον κ. Θανάση Βασιλόπουλο, θεωρήσαμε αυτονόητο ότι θα δινόταν η ευκαιρία στους συνδημότες μας, να ενημερωθούν για τις θέσεις των δυο υποψηφίων δημάρχων, μέσω δημοσίων συζητήσεων.

Πράγματι τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της πόλης μας, έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον για την διοργάνωση τέτοιων συζητήσεων και μας απέστειλαν προσκλήσεις, για να δηλώσουμε διαθεσιμότητα.

Όπως είναι φυσικό ανταποκριθήκαμε άμεσα σε όλες τις προσκλήσεις, καθώς θεωρούμε τον δημόσιο ανοικτό διάλογο, στοιχείο δημοκρατίας. Ο πολίτης έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για τις θέσεις αυτών, οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο του, για το αξίωμα του δημάρχου.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε, ότι μέχρι σήμερα ο κ. Βασιλόπουλος δεν έχει ανταποκριθεί στις προσκλήσεις τηλεοπτικών σταθμών. Απεναντίας χθες, εμφανίστηκε για λίγο σε τοπικό κανάλι, περιοριζόμενος σε μονόλογο. Μας δίνει, κατά συνέπεια, την εντύπωση, ότι αποφεύγει την αντιπαράθεση.

Καλούμε τον κ. Βασιλόπουλο, το χρονικό διάστημα που επιτρέπεται από την εκλογική νομοθεσία, να συμμετάσχει σε δημόσιο διάλογο με τον Βασίλη Κοσμόπουλο. Το πότε και που, θα αποφασισθεί εύκολα αν υπάρχει η ειλικρινής διάθεση να βρεθούν ενώπιον των συνδημοτών μας.

Από τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.