Πρόεδρος στο Δ.Σ. Μεσσήνης ο Νικόλαος Φύκιρης

0

Το προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης που συνεδρίασε σήμερα (Κυριακή 8/9/19) στο Δημαρχείο.

Από τις δημαιρεσίες εξελέγησαν:

  • Πρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Νικόλαος Φύκιρης, (21 ψήφοι υπέρ και 10 λευκά)
  • Αντιπρόεδρος ο Κώστας Θεοδωρακόπουλος από την παράταξη του Γ. Τσώνη, (15 ψήφοι υπέρ και 16 λευκά).
  • Γραμματέας, ο Γιάννης Λάσκαρης επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μεσσήνης», (14 ψήφοι υπέρ, 16 λευκά και 1 άκυρο).

Ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου προτάθηκε από τον δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο, ο αντιπρόεδρος από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργο Τσώνη και ο γραμματέας εξελέγη από την β΄ ελάσσονα μειοψηφία.

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας απείχε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χρήστος Θεοδωρακόπουλος. Απουσίαζε επίσης δικαιολογημένα η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γεωργία Παναγοπούλου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στη συνέχεια εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι: Δημήτριος Καλοφωλιάς, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, Εμμανουήλ Δουρούμης, Γεώργιος Βουτιέρος, Χρίστος Καρύδης και Αναστάσιος Τσερπές.

Αναπληρωματικά μέλη οι: Νικόλαος Δουρούμης, Δημήτριος Γαλιάτσος, Δημήτριος Αθανασακόπουλος, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Νικόλαος Ξενογιάννης και Γεώργιος Αλ. Αθανασόπουλος.

Από τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο ορίστηκαν ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής οι αντιδήμαρχοι: Αναστάσιος Παπαγεωργίου και Δημήτριος Καλοφωλιάς.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι: Γεώργιος Στραβόλαιμος, Νικόλαος Χριστοφιλόπουλος, Αναστάσιος Βλαχοδημητρόπουλος, Γεώργιος Αλ. Αθανασόπουλος, Νικόλαος Ξενόγιαννης και Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη: Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Χαράλαμπος Μακρής, Αναστάσιος Τσερπές, Γεώργιος Γρουσουζάκος και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αθανασόπουλο ορίστηκαν ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι αντιδήμαρχοι: Αναστάσιος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ρούτσης.

Η σύνθεση των επιτροπών θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.