Πρόεδροι της Τριφυλίας στον Αντιπεριφερειάρχη

0

Με προέδρους κοινοτήτων του Δήμου Τριφυλίας συναντήθηκε χθες, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Στην συνάντηση μετείχαν οι πρόεδρο των Τ.Κ. Σελλά Χάιδω Παπαευθυμίου, Τριπύλας Γεώργιος Μπινίσκος, Λυκουδεσίου Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Ραπτόπουλου Γεώργιος Μανωλόπουλος και Καλογερεσίου Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, καθώς και o δημοτικός σύμβουλος Τριπύλας Θεόδωρος Αντωνόπουλος.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα των κοινοτήτων της Τριφυλίας, τα οποία κυρίως αφορούσαν σε καθαρισμούς κλαδιών στο οδικό δίκτυο, το οποίο έχει αρκετά χρόνια να καθαριστεί, καθώς και θέματα βελτίωσης της βατότητας του οδικού δικτύου της περιοχής τους. Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην 8η επαρχιακή οδό, στο τμήμα Λυκουδέσι – Κλωνί – Ραπτόπουλο – Μουριατάδα – Βρύσες και στην 22η επαρχιακή οδό, στο τμήμα Λατζουνάτο – Άνυδρο – Σελλά.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης τους διαβεβαίωσε ότι μέσω των έργων που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα αλλά και αυτών που προγραμματίζονται, θα γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο του Νομού, επαρχιακό και εθνικό, παρεμβάσεις που σχετίζονται με εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών, διαγραμμίσεις, ασφαλτοστρώσεις και οι οποίες αποσκοπούν στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.