Προτάσεις στον δήμαρχο Καλαμάτας για tablets σε μαθητές

0

Προς δήμαρχο Καλαμάτας

Δήμαρχε, διάβασα ότι σου ζήτησαν να συμβάλλεις στην επιμόρφωση των παιδιών με την παροχή tablets (550) στον αριθμό και αρνήθηκες… Δύο, τρεις μέρες μετά διαβάζω ότι με απευθείας ανάθεση αλλάζεις τις κεντρικές πόρτες εισόδους του Δημαρχείου με σκοπό των περιορισμό του covid19!!!
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να πιστέψω τον τραγελαφο σας…

Καταρχάς ποιος σας είπε -υπάρχει δηλαδή επίσημο έγγραφο από την επιστημονική κοινότητα και τον κύριο Χαρδαλιά)- ότι οι αυτοματοποιημένες πόρτες φοβίζουν τον covid-19 κι έτσι εσείς προχωράτε με δικά μας χρήματα, δήμαρχε Καλαμάτας, σε ένα κόστος που θα υπερκάλυπτε τις ανάγκες των μαθητών μας στο πλαίσιο της πανδημίας για να μην χάσουν τη χρονιά τους;!!!

Δήμαρχε Καλαμάτας ως εδώ!!!
Για την κατασπατάληση των χρημάτων των Καλαματιανών, να είστε σίγουρος ότι θα αναζητηθούν ευθύνες…

Κι επειδή δεν μου αρέσει να γκρινιάζω, αλλά να μιλάω ξεκάθαρα σας προτείνω: Καταρχάς να ζητήσετε συγγνώμη κυρίως στους μαθητές!!!

Και δύο προτάσεις

  1. Από τα 30000 ευρώ που σας έδωσαν το Μάρτιο από το υπουργείο Εσωτερικών για την κοινότητα των τσιγγάνων και δεν τα έχετε ξοδέψει, να χρησιμοποιήσετε μέρος αυτών για αγορά tablets
  2. Αξιοποιήστε μια εξαιρετική πρόταση που έκανε η Αλεξάνδρα Καραγιάννη ( εργάζεται στη Γ. Γ. Καταπολέμησης της Φτώχειας)
    “Το 2019 το Υπουργείο Εσωτερικών μοίρασε 12.000 ολοκαίνουργια tablets και 4.500 κινητά σε δικαστικούς αντιπροσώπους προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, των εθνικών, περιφερειακών και δημοτικών εκλογών μια ώρα νωρίτερα…”

Κάντε αίτημα στον υπουργό εσωτερικών να σας διαθέσει όσα χρειάζονται…

Επισυνάπτω σχετικό έγγραφο για τα 30.000 ευρώ
(Αρ. Πρωτ. 548_06.10.2020 ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.pdf)

Δήμαρχε Καλαμάτας φροντίστε για τα παιδιά μας…

Γεωργία Φάσσου
Συνταξιούχος ΑμΕΑ
Πρώην δημοσιογράφος
Ακτιβίστρια

μοιραστειτε το:

Comments are closed.