Προσφορά του ΤΕΙ στο 7ο Δ.Σ. Καλαμάτας

0

To ΤΕΙ Πελοποννήσου ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας προσέφερε απαραίτητο εξοπλισμός για την αίθουσα εκδηλώσεων και συγκεκριμένα 45 καθίσματα συνεδριακού τύπου και ένα γραφείο με τα οποία καλύφθηκαν ανάγκες των μαθητών .

Για τη συγκεκριμένη προσφορά, σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του αναφέροντας τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας έπειτα από αίτηση που υπόβαλε στο ΤΕΙ Καλαμάτας για να μας χορηγηθούν καθίσματα για την αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας, εχθές ημέρα Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου παραλάβαμε περίπου 45 καθίσματα συνεδριακού τύπου και ένα γραφείο που προορίζονταν για καταστροφή, για καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών μας.

Εξοπλισμός που μας είναι απαραίτητος, καθώς για να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην Αίθουσα χρειαζόταν συνεχώς μετακινήσεις καθισμάτων από τις αίθουσες διδασκαλίας στο χώρο αυτό. Τα καθίσματα χρειάζονται μικροεπισκευές αλλά με πολύ καλή διάθεση, πολύ λίγα χρήματα και με τους εθελοντές του Συλλόγου μας θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο και εντός των προσεχών ημερών θα τις τοποθετήσουμε στην Αίθουσα μας. Είναι πολύ βασικό και ελπιδοφόρο να γίνονται παρόμοιες ενέργειες αλληλοβοήθειας για την καλυτέρευση των συνθηκών στις Σχολικές Δομές, με παράλληλη διεκδίκηση επαρκέστερης χρηματοδότησης για την Παιδεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΤΕΙ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και ειδικά την κυρία Έλενα Αθανασοπούλου από την Τεχνική Υπηρεσία του ΤΕΙ που από την πρώτη στιγμή μας βοήθησε σε όλα τα επίπεδα, καθώς και τους Αδελφούς Χαϊδός που μετέφεραν τα καθίσματα στο σχολείο μας αφιλοκερδώς και κυρίως τους ακούραστους εθελοντές του Συλλόγου, που στέκονται δίπλα μας σε κάθε μας δράση.

Για Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Μαστραγγελόπουλος Κων/νος

Η Γεν. Γραμματέας Πλατάνα Κατερίνα»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.