Προσφέρουν αίμα εκπρόσωποι φορέων της Μεσσηνίας

0

Σε μια προσπάθεια μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης του κόσμου για εθελοντική αιμοδοσία, αύριο Δευτέρα (23/3/2020), εκπρόσωποι φορέων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας ευρύτερα, θα προσφέρουν αίμα.

Ειδικότερα, αύριο, στις 11 το πρωί, θα βρίσκονται στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο), όπου έχει μετεγκατασταθεί η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, για να προσφέρουν αίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θαν. Βασιλόπουλος, οι Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Δημήτρης Τζωρτζίνης και του Δικηγορικού Συλλόγου, Περικλής Ξηρογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Ευάγγελος Ξυγκώρος και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος, θα βρίσκονται στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο, για να προσφέρουν αίμα. «Πρέπει να κινητοποιήσουμε τον κόσμο. Τώρα όλοι δίνουμε αίμα. Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις!!! Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές!!!», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Μπέζος.

Θυμίζουμε ότι από την προηγούμενη Παρασκευή (13 Μαρτίου) η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας έχει μεταφερθεί στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Πύλη Παλαιού Στρατοπέδου, Ανατολικό Κέντρο). Ο χώρος βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και η είσοδος γίνεται στο τέρμα της οδού Μαυρομιχάλη, από την πύλη Στρατόπεδο Παπαφλέσσα.

Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 27213 63153

μοιραστειτε το:

Comments are closed.