Προς αναζήτηση εθελοντών για το Φεστιβάλ Χορωδιών

0

Τον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, από 9 έως 13 Οκτωβρίου 2019 διοργανώνουν ο Δήμος και ο διεθνής πολιτιστικός οργανισμός Interkultur.

Για την προετοιμασία και τη διενέργειά του, σημαντικό ρόλο εκτιμάται ότι θα διαδραματίσουν οι εθελοντές, όπως συνέβαλαν στην επιτυχία και των δύο προηγούμενων διαγωνισμών, το 2015 και το 2017.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας έχει ενεργοποιηθεί το εικονίδιο, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δηλώσει την βούλησή του να γίνει εθελοντής. «Ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή ικανός αριθμός εθελοντών και ο Δήμος Καλαμάτας ευελπιστεί ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του ακόμη περισσότεροι, που θα συμβάλουν σ’ αυτή τη μεγάλη, διεθνή μουσική εκδήλωση, η οποία διαφημίζει τη χώρα μας και την Καλαμάτα ανά την υφήλιο και μεταφέρει στην περιοχή μας τις κατακτήσεις της χορωδιακής μουσικής απ’ όλο τον κόσμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές, μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο πατώντας στο εικονίδιο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας.

Το κάτω μέρος της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου Καλαμάτας, το κόκκινο βέλος δείχνει το εικονίδιο (σε κόκκινο κύκλο), πατώντας πάνω στο οποίο θα ανοίξει νέα σελίδα για τη συμπλήρωση Δήλωση ενδιαφέροντος εθελοντή

Πατείστε εδώ για να εισέλθετε στη σελίδα του Δήμου και να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τη Δήλωση ενδιαφέροντος εθελοντή για τoν 3o Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας 2019.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.