Προμήθεια απορριμματοφόρου στον Δήμο Πύλου – Νέστορος

0

Τη σύμβαση για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος υπέγραψε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας με τον ανάδοχο του έργου Ιωάννη Καούση, παρουσία στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Η σύμβαση, προϋπολογισμού 173.600,00€, αφορά την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων.

Η υπογραφή της έρχεται λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση ακόμη μιας χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, σχετικής με την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, γεγονός που καταδεικνύει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων καθαριότητας του Δήμο.

Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με αποφασιστικά βήματα προχωράμε στον πλήρη εκσυγχρονισμό του στόλου καθαριότητας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων, στη μείωση του κόστους συντήρησης του εξοπλισμού, αλλά και στην εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου τομέα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.