Περ. Μαντάς: “Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση”

0

Άμεση ήταν η απάντηση του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου Περ. Μαντά, -και του δικηγόρου του Παναγιώτη Γιαννόπουλου- στα όσα ανακοίνωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Γ. Ρουμελιώτη, που ακολουθώντας την τακτική του πρώτου υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Ο κ. Μαντάς μήνυσε -όπως τον Πέτρο Τατούλη- τον αντιπεριφερειάρχη Γεώργιο Ρουμελιώτη και και τον περιφερειακό σύμβουλο Απόστολο Παπαφωτίου, οι οποίοι κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Περιφερειάρχη, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία.

ROUMELIWTHS MANTAS

Το Δελτίο Τύπου των συνηγόρων του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Ρουμελιώτη, σε σελίδα με το εθνόσημο και τα στοιχεία της Περιφέρειας

Ο κ. Τατούλης μηνύθηκε από τον κ. Μαντά γιατί κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 24/9/18 τον κατηγόρησε «φωτογραφίζοντάς τον ότι πήγαινε τότε στο γραφείο του και του ζητούσε (επιπλέον) μαύρο χρήμα για ιδιοκτήτη μέσου μαζικής ενημέρωσης.

Η απάντηση του κ. Μαντά και του δικηγόρου του έχει ως εξής:

“Τόσο ωραία, όσο και παράδοξη. Μη έμμισθοι Δικηγόροι της Περιφέρειας συγγράφουν δελτία τύπου υπό το Εθνόσημο και την Επωνυμία της, τα οποία υπογράφουν και διανέμουν.

Δελτία τύπου που ανέμπνευστα επιχειρούν να υπονομεύσουν την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου  έναντι ψευδορκούντων μαρτύρων, που δεν θυμούνται, ούτε πια ημέρα του Μαρτίου του 2018, συνέβη ένα φανταστικό γεγονός το οποίο αντιφατικά περιγράφουν και συκοφαντικά διαδίδουν. Δελτία τύπου που με βιασύνη, νευρικότητα και θράσος, προδιαγράφουν κρίσεις της Δικαιοσύνης. Δελτία τύπου που περιέχουν μάλιστα και υποδείξεις προς άγραν εντυπώσεων.

Η απάντηση είναι απλή και ξάστερη «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», σε μετάφραση: Θα τους πάω μέχρι τέλους!

Περικλής Μαντάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Δικηγόρος”

μοιραστειτε το:

Comments are closed.