Περιφέρεια: 200.000 € για εκπαιδευτικά σεμινάρια

0

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη συνεδρίασή του χθες Δευτέρα 1η Ιουνίου, η διάθεση πίστωσης περί τις 200.000 €, για την εκπαίδευση των εργαζομένων στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού ως προς τον τρόπο αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η ένταξη στο φετινό Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σειράς Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων (e-Learning/Webinars) εφαρμογής υγειονομικών πρωτοκόλλων σε εστίαση, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, κατασκηνώσεις και μεταφορές προσώπων με τουριστικά λεωφορεία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εξάλλου, ενέκρινε, στη χθεσινή συνεδρίασή του, την υποβολή πρότασης εκ μέρους της Περιφέρειας -μέσω της “Πελοπόννησος”¨Α.Ε.- για την διεκδίκηση του προγράμματος ενίσχυσης και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους του Ε.Π. “Πελοπόννησος 2014 – 2020” και η δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 4.900.000€.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.