Περιοδεία του Γιώργου Δέδε στη Μεσσηνία

0

Ολοήμερη περιοδεία στη Μεσσηνία, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο».

Ο Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ενώ στη συνέχεια, βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής, αλλά και στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Οιχαλίας, Αριστείδη Σταθόπουλο.

Στην πορεία, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας, ενώ αργότερα μετέβη στα Φιλιατρά, όπου συνομίλησε με πλήθος κόσμου.

Με τον δήμαρχο Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλο

Η περιοδεία συνεχίστηκε σε Κορυφάσιο και Βλαχόπουλο, ενώ ολοκληρώθηκε σε Πύλο και Μεθώνη, όπου τη συζήτηση με τους κατοίκους μονοπώλησε ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, ο οποίος βρίσκεται επίσημα πλέον σε δημοπράτηση, μετά από πολλές δεκαετίες αναμονής.  Συνομιλώντας με τον Γιώργο Δέδε οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, αλλά και ευχαριστίες προς το πρόσωπό του, αφού από τη θέση του, ως Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, συνέβαλε για να προχωρήσει το έργο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής των Νέων Δρόμων Γιώργος Δέδες επισήμανε: «Η Μεσσηνία συνιστά “Νομό – κλειδί” για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα συντελεστεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις 26 του Μάη. Ακούμε τους πολίτες, συνομιλούμε μαζί τους και τους ενημερώνουμε για τις βασικές προγραμματικές μας θέσεις και συνδιαμορφώνουμε το σχέδιο, το οποίο μαζί θα υπηρετήσουμε την επομένη των εκλογών».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.