Παρεμβάσεις μετά τις πλημμύρες στο Δήμο Οιχαλίας

0

“Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν σήμερα (20-11-2019) στη περιοχή του Δήμου Οιχαλίας, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και τώρα, άμεσα ανταποκρίθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, το οποίο ενεργοποίησε το μηχανισμό του Σχεδίου «Ξενοκράτης», προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή και η περιουσία των πολιτών, σε συνεργασία πάντα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία”.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας για το αποτέλεσμα των ραγδαίων βροχοπτώσεων που έπληξαν σήμερα Τετάρτη, περιοχές του Δήμου Οιχαλίας. (Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται ακόμα τα εξής:

Κυρίως επλήγησαν οι τοπικές κοινότητες Σιάμου και Κατσαρού πλησίον του σημείου του νέου αυτοκινητοδρόμου, καθώς και η παλαιά εθνική οδός από τη θέση Αλλαγή της Τ.Κ. Μερόπης έως την περιοχή του Αγ. Φλώρου.

Στα σημεία που υπάρχει ανάγκη επέμβασης, επιχειρούν 8 μηχανήματα του Δήμου αλλά και ιδιωτών.

Στη περιοχή ήδη βρίσκονται η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.