Παραχώρηση εκ νέου του γηπέδου Σπερχογείας

0

Υπεγράφη σύμβαση χρησιδανείου, βάσει της οποίας ο Δήμος Καλαμάτας παραχωρεί εκ νέου τη χρήση του γηπέδου της Σπερχογείας στον τοπικό Αθλητικό Όμιλο σε εκτέλεση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου. Την σύμβαση υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π.Νίκας και και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σπερχογείας Ιωάννης Ζέππος. Η διάρκεια της σύμβασης για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου, το οποίο φέρει το όνομα του αειμνήστου Πέτρου Γεωργανά, διατελέσαντος Προέδρου του ΑΟ Σπερχογείας, είναι 5 χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως σύμβαση χρησιδανείου για τον ίδιο λόγο είχε υπογραφεί στις 5 Ιουλίου 2013, με παραχώρηση της χρήσης άνευ ανταλλάγματος για 5 χρόνια.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος τόνισε ότι όποια προβλήματα υπάρχουν στις εγκαταστάσεις, θα αποκατασταθούν. Επίσης, ο Π. Νίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι «εκατοντάδες παιδιά από τη Σπερχογεία, τη Μεσσήνη κ.λπ. γυμνάζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο επίπεδο των Ακαδημιών. Η ομάδα πάει πολύ καλά στο Πρωτάθλημα. Οι παράγοντες της Σπερχογείας έχουν έναν παιδαγωγικό ρόλο, κρατώντας εκατοντάδες παιδιά στον αθλητικό χώρο και προστατεύοντάς τα από διαφόρους κινδύνους. Τους ευχαριστώ πολύ ως Δήμαρχος».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.