Παραιτήθηκε από αντιπεριφερειάρχης στέλεχος της Ν.Δ.

0

Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την παραίτησή της από τη θέση της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου που την είχε ορίσει ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε χθες (15/10/18) από την Κορινθία η Ελένη Παναγιωτοπούλου, παραμένοντας όμως περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας.

Όπως δήλωσε η κα Παναγιωτοπούλου, «μετά τη σημερινή επίσημη στήριξη από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Παν. Νίκα, του δημάρχου Καλαμάτας για υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, προκύπτει, όπως είχα δηλώσει και στο παρελθόν, μια προφανής ασυμβατότητα μεταξύ των δύο ρόλων μου. Του ρόλου μου ως αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Πολιτισμού και Παιδείας και του ρόλου μου με την κομματική ιδιότητα ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και ως αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη “Νέα Δημοκρατία”.

Ως εκ τούτου, λόγω ηθικών αξιών και πιστή στις ιδεολογικές μου αρχές, υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη.

Βεβαίως θα τιμήσω την ψήφο των πολιτών που με εξέλεξαν και θα συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους ως περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.