Παραίτηση Ι. Ζαφειρόπουλου από τις Επιτροπές του Δήμου

0

Μετά την απόφασή του να δηλώσει αποχή, συντασσόμενος με τη στάση της Δημοτικής Αρχής -και των συνεργαζόμενων με αυτήν συμβούλους- στο θέμα της ανάδειξης των αρχαίων της πλατείας Υπαπαντής κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μη ακολουθώντας τη στάση της παράταξής του “Καλαμάτα ξεκινάμε” να υπερψηφίσει την πρόταση των μειοψηφιών, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, δήλωσε παραίτηση απο τις επιτροπές του Δήμου που είναι μέλος.

Ο εκλεγείς με την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου, με τη λήξη της συνεδρίασης, σήμερα λίγο πριν τις 2 το πρωί, ανακοίνωσε την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, από τις επιτροπές που έχει εκλεγεί ή οριστεί (Οικονομική Επιτροπή, Αθλητικό Οργανισμό και Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας), σημειώνοντας πως θα παραιτηθεί και εγγράφως.

Οι αποστάσεις του Γ. Ζαφειρόπουλου από την παράταξη της κας Οικονομάκου είχαν από καιρό αρχίσει να εμφανίζονται. Όλα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν όταν δεν συνυπέγραψε, όπως και οι άλλου σύμβουλοι της παράταξης το αίτημα σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ανάδειξη των αρχαίων της Υπαπαντής. Ο κύκλος φαίνεται να έκλεισε χθες το βράδυ με την ταύτισή του Γ. Ζαφειρόπουλου με την παράταξη του δημάρχου στην ψηφοφορία, ενώ στη συνέχεια προέβη στη δήλωση παραίτηση από τις επιτροπές.

Προφανώς ο κ. Ζαφειρόπουλος έχει πάρει τις αποφάσεις του και μένει ο χρόνος να δείξει αν θα είναι, μετά τον Παύλο Κλάδη, ο δεύτερος που θα αποχωρήσει από την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου, η οποία τώρα αριθμεί τέσσερα μέλη.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.