Παρέμβαση του Συνδικάτου Οικοδόμων στο εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ

0

Παρέμβαση στο εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ στην Πύλο έγινε σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου από τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας Παναγιώτη Καράμπελα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος Γιάννη Τασιούλα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας «οι εργάτες ενημερώθηκαν από το Γιάννη Τασιούλα για τις κατακτήσεις στο εργοτάξιο αλλά και σε άλλα μέρη, ως αποτέλεσμα διεκδίκησης και πάλης μέσα από τις γραμμές του συνδικάτου και της ομοσπονδίας. Μίλησε για τα προβλήματα και τις αρνητικές συνέπειες στον κλάδο από την πολιτική της κυβέρνησης και για όσα ακόμα είναι πρόθυμη να επιβάλει».

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ακόμα ότι ο κ. Τασιούλας «ανέφερε χαρακτηριστικά πως το μήνυμα που πρέπει μαζικά και οργανωμένα να δώσουμε σε κυβέρνηση και εργοδότες είναι πως δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να την πληρώσουν όλοι αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια αλλά και τώρα αύξησαν τα κέρδη τους πάνω στις δικές μας πλάτες. Τέλος ο Παναγιώτης Καράμπελας επεσήμανε τη σημασία του να μην μένουμε αμέτοχοι μπροστά σε όλα αυτά που δυσκολεύουν και χειροτερεύουν τις ζωές μας».

Συγκέντρωση εξάλλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 19:30 απέναντι από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.