Παρέμβαση για το εργατικό δυστύχημα στο χώρο της ΤΕΜΕΣ

0

Παρέμβαση πραγματοποίησε το συνδικάτο οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων νομού Μεσσηνίας, σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου, στο συγκρότημα της ΤΕΜΕΣ.

“Αντιπροσωπεία του σωματείου, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Παναγιώτη Καράμπελα, έκανε παρέμβαση στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο”, σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδικάτου, στην οποία προστίθεται πως “εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του”.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του συνδικάτου Π. Καράμπελας μίλησε με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας, στην οικογένεια και τους συναδέλφους του αδικοχαμένου συναδέλφου. Ενός ακόμα, από τους δεκάδες νεκρούς εν ώρα εργασίας από τις αρχές του χρόνου. Πρέπει να προβληματιστούμε, πως τη μια μέρα, ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης μιλάει για θαύμα και για εμβληματικές επενδύσεις και την άλλη μέρα ένας συνάδελφος πέφτει νεκρός στο ίδιο σημείο.

Οι εργάτες δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της. Τα δικά τους θαύματα, τα πληρώνουμε ακόμα και με τη ζωή μας. Η μόνη λύση βρίσκεται στην οργάνωση και τον αγώνα. Δεν χωράει άλλη αναβολή, τώρα να διεκδικήσουμε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας μας, στο συγκεκριμένο εργοτάξιο αλλά και σε κάθε χώρο δουλειάς”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.