Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο στην Καλαμάτα

0

Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ενδοδοντίας στην Καλαμάτα τον Σεπτέμβριο του 2019 και του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου στο Λουτράκι τον Ιούνιο του 2019, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με τους Προέδρους των Οδοντιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Οδοντιατρικών Συλλόγων Αρκαδίας Παναγιώτης Γιαλαμάς, Αργολίδας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, Κορινθίας Επαμεινώνδας Κατσούλας, Μεσσηνίας Γεωργία Θεοδωροπούλου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οδοντιατρικών Νικόλαος Δέδες και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης «στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας της περιφερειακής αρχής με τους οδοντιατρικούς συλλόγους διοργανώνουμε δύο σπουδαία και μεγάλα γεγονότα στην Πελοπόννησο, το Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Λουτράκι τον Ιούνιο του 2019 και το Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοδοντίας στην Καλαμάτα το Σεπτέμβριο του 2019» και συμπλήρωσε ότι «το εύρος των συνεργασιών της Περιφέρειας αποδίδει καρπούς με πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες. Μεγάλα γεγονότα διοργανώνονται πλέον στην Πελοπόννησο και σε αυτά έχουν πλέον ενεργό συμμετοχή και καίριο ρόλο οι επιστημονικοί φορείς. Ταυτόχρονα αναδεικνύουμε συνεχώς τον προορισμό της Πελοποννήσου και τον καθιστούμε προσφιλή επιλογή για ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον».

Η κα Νικολάκου ανέφερε ότι «ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί σημαντική παράμετρο της ανάπτυξης του τουρισμού στην Πελοπόννησο» τονίζοντας ότι η Πελοπόννησος πλέον αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τη διοργάνωση συνεδρίων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.