Πανελλήνιες διακρίσεις του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας

0

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας κατηγοριών Masters, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα που πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Εύβοια, στις 4 και 5 Ιουλίου, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας (Π.Ο.Κ.) θριάμβευσε και στα δύο αγωνίσματα τόσο της ατομικής χρονομέτρησης όσο και της αντοχής. Οι αθλητές του Σταύρος Κανελλόπουλος και Δημήτρης Δημητρακόπουλος κυριάρχησαν με διαφορά έναντι όλων των συναθλητών τους αποσπώντας τις πρώτες θέσεις και τις φανέλες του “Πρωταθλητή Ελλάδος 2020” ο μεν πρώτος στη χρονομέτρηση ο δε δεύτερος στην αντοχή.

Ειδικότερα τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου μας που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι τα ακόλουθα:

Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος 1ος στο αγώνισμα της αντοχής και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας
  1. Στην κατηγορία Μάστερ Α’ Κανελλόπουλος Σταύρος 1ος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 και 4ος στο αγώνισμα της αντοχής.
  2. Στην κατηγορία Μάστερ Β’ Δημητρακόπουλος Δημήτρης 2ος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και 1ος στο αγώνισμα της αντοχής και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020.
  3. Στην κατηγορία Μάστερ Β’ Ψωματάρης Γεώργιος 22ος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και εκτός χρόνου στο αγώνισμα της αντοχής, λόγω σκασίματος ελαστικού.
  4. Στην κατηγορία Μάστερ Α’ Παπαδημητρίου Ιωάννης 11ος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και 32ος στο αγώνισμα της αντοχής.
  5. Στην κατηγορία Μάστερ Γ’ Κωνσταντόπουλος Νικόλαος 4ος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και 19ος στο αγώνισμα της αντοχής.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.