“Πανελλήνια αρνητική πρωτοτυπία η συνεργασία της δημοτικής αρχής Καλαμάτας με τον υπόδικο πρώην βουλευτή της ΧΑ”

0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Η επιλογή της δημοτικής αρχής Καλαμάτας να προχωρήσει τελικά στην ανοιχτή συνεργασία και να τοποθετήσει σε θέσεις νομικών προσώπων τον πρώην χρυσαυγίτη υπόδικο βουλευτή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Δ. Κουκούτση, αποτελεί βαρύ πλήγμα στην Δημοκρατία, αλλά και τοπικά αποτελεί προσβολή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας που προσφάτως εκλέχτηκε με την βούληση του καλαματιανού λαού.

Είναι πανελλήνια αρνητική πρωτοτυπία η ανοιχτή συνεργασία με υπόδικο πρώην βουλευτή ναζιστικής οργάνωσης και αναρωτιόμαστε ποια “προγραμματική σύγκλιση” οδήγησε στην πλειοδοσία παραχώρησης τόσων θέσεων.

Η παράταξή μας «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» αντέδρασε αμέσως και καταδίκασε την αδιανόητη ενέργεια της νέας δημοτικής αρχής. Επιβάλλεται η συσπείρωση των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου, σε διαρκή αγώνα αποτροπής της επικράτησης του ακροδεξιού άξονα και της λογικής του στη διοίκηση της πόλης μας.

Θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε όπως και την προηγούμενη περίοδο με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο για τα συμφέροντα των πολιτών, την εμβάθυνση της Δημοκρατίας και την αναπτυξιακή οικολογική προοπτική του Δήμου μας.

«ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.