Παζάρι ανταλλαγής παιδικών ρούχων, βιβλίων και παιχνιδιών

0

Παζάρι ανταλλαγής παιδικών ρούχων, βιβλίων και παιχνιδιών διοργάνωσε ο Σύλλογος Καθαρή Μάνη στο “καφέ Πατρικό”, στην παραλία της Στούπας, το περασμένο Σάββατο. 14 Δεκεμβρίου 2019.

Τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι έδωσαν το παρόν προσφέροντας πράγματα που δεν χρειάζονταν πλέον, αλλά είναι χρήσιμα σε κάποιον άλλον. Ο σκοπός του Συλλόγου ήταν να μειωθεί η κατανάλωση και η ρίψη στα σκουπίδια υλικών αγαθών τα οποία, κατ’ αυτόν τον τρόπο, παίρνουν παράταση ζωής αλλάζοντας απλά ιδιοκτήτη. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ με τα νέα τους αποκτήματα κι ας ήταν από “δεύτερο χέρι”, ενώ παράλληλα ένιωσαν την ικανοποίηση της προσφοράς.

Την επόμενη ημέρα ο σύλλογος συμμετείχε στο παζάρι μπροστά από το “καφέ Πατρικό”, μαζί με άλλους συλλόγους προσφέροντας νόστιμα εδέσματα, πάνινες τσάντες και κούπες πολλαπλών χρήσεων υπό την μουσική υπόκρουση των Τυμπανίστας, οι οποίοι ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους με τους ήχους από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ευχόμαστε σε όλο το κόσμο Καλά Χριστούγεννα, Ειρήνη κι Αγάπη, και το νέο έτος να δοθούν οριστικές λύσεις στα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Ο καθένας μας ας κινητοποιηθεί και ας κάνει ότι μπορεί στο χώρο που ζει και κινείται για την αποτροπή της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Για το Δ.Σ.
Σοφία Χριστοφιλοπούλου
Πρόεδρος του Συλλόγου Καθαρή Μάνη

μοιραστειτε το:

Comments are closed.