Πέντε συλλήψεις χθες στη Μεσσηνία για ναρκωτικά και όπλα

0

Συνελήφθησαν 5 άτομα χθες (3.8.2020)στη Μεσσηνία, σε 4 επεμβάσεις της Αστυνομίας. Τέσσερα για ναρκωτικά (οι 3 για ηρωίνη) και ένας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 39 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης και 6 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
  • Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Κυπαρίσσια του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ένας 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή, βρέθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Συνελήφθη, χθες (3.8.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας 10 εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.