Πέντε ακόμα γιατροί στο νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Οι προσλήψεις 5 ακόμα επικουρικών γιατρών στο νοσοκομείο Καλαμάτας, με σύμβαση 24 μηνών, αναρτήθηκαν χθες (3/4/2017) μεταξύ 1:30 και 2 το μεσημέρι στο πρόγραμμα «Διαύγεια» της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας.

Οι πέντε γιατροί, είναι οι εξής:

  • Γεωργία Τσώνου -Ακτινολόγος
  • Χαράλαμπος Πανοτόπουλος -Καρδιολόγος
  • Διονύσιος Σβορώνος -Καρδιολόγος
  • Αντώνιος Δουμουλάκης -Χειρουργός
  • Αργυρώ Βαλασκατζή – Παθολογοανατομίας

Οι σχετικές αποφάσεις που υπογράφονται από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Δ. Νικολόπουλου αναφέρουν ότι οι προσλήψεις που είναι «με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου», εγκρίνονται «για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών».

«Η διάρκεια της σύμβασης είναι είκοσι τέσσερις (24) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος», αναφέρεται στην απόφαση, στην οποία προστίθεται ότι «Ο/Η ιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και του/της καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄».

Στην ίδια απόφαση αναφέρεται ότι «σε εκτέλεση της παρούσας θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την αναφερόμενη ιατρό και το ΓΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, φωτοαντίγραφο της οποίας αποστέλλεται στην 6η Υ.ΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας».

 

μοιραστειτε το:

Comments are closed.