Πένθος στον Δήμο Τριφυλίας για το θάνατο εργαζομένου

0

Σκοτώθηκε χθες (7.1.2021) το μεσημέρι ένας 53χρονος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Τριφυλίας, όταν το απορριμματοφόρο στο πίσω μέρος του οποίου επέβαινε, ανατράπηκε για άγνωστους λόγους, στο χωριό Πρόδρομος της Αυλώνας.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, με ανακοίνωσή τους “εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου 53χρονου”, γνωστοποιώντας πως η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη.

Σε ένδειξη πένθους, σήμερα Παρασκευή 08-01-2021, παρέμειναν κλειστά το Δημαρχείο Κυπαρισσίας, όλα τα δημοτικά καταστήματα, καθώς και όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, στα οποία και κυμάτισαν μεσίστιες οι σημαίες.

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

Το σχετικό αστυνομικό δελτίο αναφέρει τα εξής:

«Χθες (7.1.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, Δ.Χ.Φ. όχημα- απορριμματοφόρο, που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, ανετράπη, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο εργαζομένων που επέβαιναν στο πίσω μέρος του οχήματος, 53χρονος ημεδαπός, να τραυματιστεί θανάσιμα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου υπαλλήλου καθαριότητας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, μετά από ανατροπή απορριμματοφόρου οχήματος, στο οποίο επέβαινε.

Σε ένδειξη πένθους, αύριο Παρασκευή 08-01-2021, θα παραμείνουν κλειστά το Δημαρχείο Κυπαρισσίας, όλα τα δημοτικά καταστήματα, καθώς επίσης και όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, στα οποία και θα κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες.

Επίσης, η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.