Πέθανε ο επιχειρηματίας Γ. Λαρσινός

0

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου, ο κατασκευαστής Γιάννης Λαρσινός, με καταγωγή από την Κορινθία και δραστηριοποιούμενος και στη Μεσσηνία, έφυγε ξαφνικά σήμερα από την ζωή. Ο άτυχος 58χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν σε νοσοκομείο της Γενεύης της Ελβετίας καθώς την προηγούμενη εβδομάδα υπεβλήθη σε σοβαρή εγχείρηση. Όμως η καρδιά του δεν άντεξε και “έφυγε” από καρδιακή προσβολή.

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., αν και εδρεύει στην περιφέρεια, καταφέρνει να «παίζει» παντού και να συγκαταλέγεται στους κεντρικούς πρωταγωνιστές του «πληγωμένου» κατασκευαστικού κλάδου και μεταξύ των 300 πιο κερδοφόρων ομίλων της ελληνικής αγοράς.

Mε πέντε λατομεία και 24 εργοτάξια σκυροδέματος στο δυναμικό της, και διαθέτοντας συμμαχίες με όλους τους ισχυρούς παίκτες έχει αναλάβει έργα, όπως εκείνα του οδικού άξονα Mορέα, του γηπέδου Taekwondo, της νέας σιδηροδρομικής σύνδεσης Aθηνών- Kορίνθου, του τραμ της Aθήνας κ.α. Kαι τώρα, ως υπεργολάβος της Άκτωρ για την προμήθεια σκυροδέματος, δίνει το «παρών» και στο project της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

“Νιώθω συντετριμμένος από την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μου φίλου Γιάννη Λαρσινού. Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους επιχειρηματίες με ιδιαίτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την οικονομία της Πελοποννήσου και ειδικότερα της Κορίνθου. Στήριξε την Ελληνική οικονομία με απαράμιλλο σθένος κατά τη διάρκεια της κρίσης και συνέβαλλε σημαντικά στην ολοκλήρωση κρίσιμων έργων υποδομής σε δύσκολους καιρούς.

Πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης. Άξιος συνεχιστής της οικογενειακής του παράδοσης και ειδικότερα της σπουδαίας παρακαταθήκης που του κληροδότησε η μητέρα του Ευγενία. Μόχθησε και ανύψωσε μια εταιρεία ξεπερνώντας αντιξοότητες με πείσμα και επιτυχία, έχοντας ως βασικό γνώμονα τον ανθρωπισμό του.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.