Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας την Κυριακή

0

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας 21 χιλιομέτρων και αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (7 Οκτωβρίου 2018), στις 9 το πρωί, με σημείο εκκίνησης την προκυμαία του κεντρικού λιμένα Καλαμάτας («Πανελλήνιον»).

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή (5/10/18) ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, η διαδρομή είναι ασφάλτινη και επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές.

Οι δρομείς, όσον αφορά στον ημιμαραθώνιο, αρχικά θα κινηθούν ανατολικά μέσω της παραλιακής οδού Ναυαρίνου για 2,5 χιλιομέτρων με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο “Elite”, όπου θα γίνει αναστροφή. Επιστρέφοντας από την οδό Ναυαρίνου, αφού περάσουν από το χώρο εκκίνησης κατευθυνόμενοι προς το Λιμεναρχείο, θα διέλθουν από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως και θα συνεχίσουν, μέσω της οδού Ευαγγελιστρίας, προς τη Δυτική Παραλία, τον Κορδία και τις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας Όταν φτάσουν στην περιοχή της πίστας καρτ θα κάνουν αναστροφή. Στη συνέχεια και επιστρέφοντας από την ίδια διαδρομή, θα τερματίσουν στο σημείο εκκίνησης.

Από τις 9.00 μέχρι τις 11.00 και για λόγους ασφαλείας, η κυκλοφορία θα διακόπτεται όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Τον Ημιμαραθώνιο διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω του Αθλητικού Οργανισμού του και σε συνεργασία με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, ενώ υποστηρίζουν επαγγελματίες της Καλαμάτας, που έχουν προσφέρει τοπικά προϊόντα για τους αθλητές.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.