Ο Υπ. Περιβάλλοντος στην Κυπαρισσία

0

Και δεύτερη επίσκεψη διαρκείας, με την Κυπαρισσία στο πρόγραμμά του, πραγματοποιεί από σήμερα (30 Ιουνίου 2015), μέχρι και την Πέμπτη (2 Ιουλίου 2015), ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, (Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Ηλείας, Αχαΐα και Κορινθία). Η επισκέψεις του κ. Τσιρώνη γίνονται για να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ έμφαση θα δοθεί στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι συναντήσεις του κ. Τσιρώνη στην Πελοπόννησο ξεκίνησαν σήμερα (Τρίτη 30 Ιουνίου 2015), με επίσκεψη στην Αργολίδα. Η επίσκεψη συνεχίζεται αύριο Τετάρτη (1 Ιουλίου 2015) το πρωί στην Κυπαρισσία όπου ο Υπουργός Αναπληρωτής θα επισκεφθεί περιοχές του Κυπαρισσιακού Κόλπου και θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας όπου στις 10:30 το πρωί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γ. Λιατσή, μισή ώρα αργότερα με τους βουλευτές του Νομού, θα ακολουθήσει συνάντηση με δημάρχους της περιοχής, ενώ θα συμμετέχει σε συνέντευξη Τύπου στις 2 μετά το μεσημέρι. Το απόγευμα της Τετάρτης θα επισκεφθεί την Αμαλιάδα όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο και φορείς της περιοχής.

Ο κ. Τσιρώνης αναφορικά με την Ηλεία και την διαχείριση απορριμμάτων που μας «καίει», πέρα από την συνάντησή του με όλους τους τοπικούς φορείς του νομού, θα επισκεφθεί το μεσημέρι και το ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς.

Την Πέμπτη (2 Ιουλίου 2015) ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ θα μεταβεί στην Πάτρα όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια με τους βουλευτές και τους φορείς της περιοχής, ενώ κατά την επιστροφή του στην Αθήνα ο κ. Τσιρώνης θα επισκεφθεί τους χώρους απορριμμάτων σε Ξυλόκαστρο και Κιάτο όπου θα συναντηθεί με τους δημάρχους της περιοχής.

Να σημειώσουμε ακόμα, ότι ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης στο πλαίσιο της επίσκεψης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.