Ο υποψήφιος του ΚΚΕ Αργύρης Σμυρνής στο ΚΕΘΕΑ

0

Mε τους εργαζόμενους στο ΚΕΘΕΑ στη Καλαμάτα μίλησε κατά την εκεί επίσκεψή του ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με ΚΚΕ, Αργύρης Σμύρνης, τονίζοντας τη σημασία έργου τους.

Αναπτύσσοντας τις θέσεις του κόμματός του ο κ. Σμυρνής είπε:

«ΣΥΡΙΖΑ, Ν∆, ΚΙΝΑΛ, ναζιστική Χρυσή Αυγή, όλοι μαζί έχουν συμφωνήσει με την ψήφο τους στη Βουλή:

  • Να ιδρυθούν χώροι “υγιούς” χρήσης ναρκωτικών, για να μη χαλάνε οι εξαρτημένοι τη μόστρα των πόλεων. Μάλιστα, ΣΥΡΙΖΑ και Ν∆ συναγωνίζονται μεταξύ τους στον κανιβαλισμό, με τη Ν∆ να προτείνει το ίδιο το κράτος να χορηγεί την ηρωίνη μέσα στους Χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης!
  • Να παραδοθούν δομές πρόληψης και απεξάρτησης σε ΜΚΟ και ιδιώτες που θα θησαυρίζουν πατώντας στον πόνο και τις ανάγκες εκατοντάδων οικογενειών.
  • Να υπολειτουργούν τα θεραπευτικά προγράμματα με εργαζόμενους ανακυκλώσιμους, για όσο χρόνο ισχύει η χρηματοδότηση των ΕΣΠΑ, υπονομεύοντας στην πράξη τη διαδικασία της απεξάρτησης.

Η μαχητική στάση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, η συνεπής πάλη που διεξάγει όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στις πολιτικές που γεννούν και αναπαράγουν τη χρήση, που διαλύουν την πρόληψη και την απεξάρτηση πρέπει να γίνουν κριτήριο ψήφου και δράσης για τη νεολαία.

Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή σε αυτούς που τσάκισαν τα όνειρα της νεολαίας μας!

Όλοι όσοι σήμερα προβληματίζονται πρέπει να κάνουν το βήμα, να μη συμβιβαστούν με άλλη “μια από τα ίδια”. Να μην πιάσουν τόπο τα κάλπικα διλήμματα που προσπαθούν να περάσουν.

Δεν έχουμε άλλο χρόνο να τους χαρίσουμε! Τώρα χρειαζόμαστε ισχυρό ΚΚΕ».

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε

Σε εξόρμηση στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Καρέλια παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Λαμπρόπουλος Βαγγέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε στους εργαζόμενους:

«Η πρόταση της ΝΔ σχετικά με την 7 ήμερη εργασία είναι μια κυνική και απαράδεκτη πρόταση που ευνοεί το μεγάλο κεφάλαιο.
Τεράστιες είναι και οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, που με δικές του υπογραφές εφαρμόζεται σε μια σειρά κλάδους, όπως στο εμπόριο (42 Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα στις τουριστικές περιοχές), στους ξενοδοχοϋπάλληλους, κλπ.
Επίσης δεν μπορεί να ξεχαστεί ότι η 7μερη εργασία πέρασε στην επιχείρηση “Παπαστράτος” επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επίσης ότι τέτοια προσπάθεια, για επιβολή 7ήμερης εργασίας στο εργοστάσιο Καρέλια, έγινε πάλι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι έχουν γνώση και πείρα για το πώς μπορούν να αποτρέψουν αυτές τις προτάσεις, όπως το έκαναν πρόσφατα στην Καλαμάτα.
Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο το ΚΚΕ χαιρέτησε αυτό τον αγώνα και δήλωσε ότι αυτό είναι η ελπίδα για το εργατικό κίνημα.
Σε αυτόν τον αγώνα, που πρέπει να συνεχιστεί και κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, θα έχουν συμπαραστάτη το ΚΚΕ.
Έχουν οι ίδιο πείρα γιατί πρέπει το ΚΚΕ να είναι ακόμα πιο ισχυρό στις 8 Ιούλη!
Γιατί πρέπει να βάλουμε, μαζί με τους εργαζόμενους φρένο στα σχέδια της εργοδοσίας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.